Elandblog

De dagen na de Elandrun 2018

IMG_8722

Het zit er weer op, editie 2018 is achter de rug. Gelukkig ook dit keer weer zonder kleerscheuren en ongemakken. Iedereen kon in zijn of haar eigen auto de weg weer vervolgen naar huis, al was er een Volvo 245 waarbij de uitlaat half over de grond sleepte. Maar ook die is ongetwijfeld weer thuis gekomen. En ik vraag me af of de eigenaar van een 5-cillinder Volvo er al achter is dat het rubber van zijn distributiesteun nog op het asfalt ligt.

Het was voor ons als organisatie de tweede keer en mede dankzij het zonnige weer was het wederom erg geslaagd. We hebben ter plaatse het circuit voor 2019 weer gereserveerd en wel op zondag 7 april. Dan doen we het gewoon weer.

De reacties op verschillende fora en social media waren tot nu toe allemaal erg positief. Leuk om te horen en lezen dat iedereen het weer bijzonder goed naar de zin heeft gehad. Wij hebben zelf ook enorm genoten van al het moois op de baan en parking.

Het is nog erg vroeg om met de voorbereiding van volgend jaar te beginnen, maar de eerste aanvraag voor een standplaats is al binnen. Dat gaat al de goede kant op. Mocht je als bedrijf of vereniging denken; ik hoor daar ook een stand te hebben? Neem dan contact met ons op.

Voor ons was het kort samengevat in ieder geval genieten en nagenieten. Bij deze gaat onze grote dank uit aan iedereen die dit evenement heeft mogelijk gemaakt, alle vrijwilligers, deelnemers en publiek.

Tot de volgende Elandblog!

 

Advertenties

Elandrun editie 2018

race track

Ja, na een lange tijd voorbereiding achter de schermen kan dan eindelijk vandaag de inschrijving van start.

We hebben er weer veel zin in. We hopen op mooi weer en grote aantallen bezoekers en uiteraard een mooi deelnemersveld. Ook de Ladies Cup maakt weer deel uit van de Elandrun, vorig jaar erg spannend. Het ging om duizendsten van een seconde.

Ook dit jaar vragen wij weer om uw hulp. Gedurende de dag is het belangrijk dat er 2 mensen op de baan staan die in de gaten houden of de deelnemers geen overtredingen maken (bochtje afsnijden of pion aantikken/omrijden). Dit lijkt erg suf, maar niets is minder waar. Je staat eersterangs met je neus op het geweld. Je staat uiteraard veilig op een verhoging en droog. Een aantal hebben zich al aangemeld voor de functie baanpost, maar we hebben er nog een aantal nodig.

Ook dit jaar kost het evenement veel geld, en ook dit jaar zijn we nog op zoek naar sponsoren die hun naam aan het evenement willen verbinden. Alle hulp is welkom.

Verder, mocht u iets van het hart, zijn er vragen, suggesties of andere vormen van input? Vraag het ons gerust: