De dagen na de Elandrun 2018

IMG_8722

Het zit er weer op, editie 2018 is achter de rug. Gelukkig ook dit keer weer zonder kleerscheuren en ongemakken. Iedereen kon in zijn of haar eigen auto de weg weer vervolgen naar huis, al was er een Volvo 245 waarbij de uitlaat half over de grond sleepte. Maar ook die is ongetwijfeld weer thuis gekomen. En ik vraag me af of de eigenaar van een 5-cillinder Volvo er al achter is dat het rubber van zijn distributiesteun nog op het asfalt ligt.

Het was voor ons als organisatie de tweede keer en mede dankzij het zonnige weer was het wederom erg geslaagd. We hebben ter plaatse het circuit voor 2019 weer gereserveerd en wel op zondag 7 april. Dan doen we het gewoon weer.

De reacties op verschillende fora en social media waren tot nu toe allemaal erg positief. Leuk om te horen en lezen dat iedereen het weer bijzonder goed naar de zin heeft gehad. Wij hebben zelf ook enorm genoten van al het moois op de baan en parking.

Het is nog erg vroeg om met de voorbereiding van volgend jaar te beginnen, maar de eerste aanvraag voor een standplaats is al binnen. Dat gaat al de goede kant op. Mocht je als bedrijf of vereniging denken; ik hoor daar ook een stand te hebben? Neem dan contact met ons op.

Voor ons was het kort samengevat in ieder geval genieten en nagenieten. Bij deze gaat onze grote dank uit aan iedereen die dit evenement heeft mogelijk gemaakt, alle vrijwilligers, deelnemers en publiek.

Tot de volgende Elandblog!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s